Asztalitenisz cipők

Az alábbiakban szeretnénk adni egy kis ízelítőt kiemelt partnerünk, a nalunkvanalabda.hu webáruház asztalitenisz cipő kínálatából.

Az ASICS asztalitenisz cipők amellett, hogy hozzásegítik a sportolókat a maximális teljesítmény eléréséhez, kimagasló szerepük van az egészség megőrzésében is. Professzionálisan tervezett, rugalmas kialakításuk folytán csökkentik a az ízületekre, a lábra és a gerincoszlopra eső terhelést. Mindenképp érdemes olyan férfi asztalitenisz cipőt, vagy női asztalitenisz cipőt, vagy gyerek asztalitenisz cipőt választanunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hosszú éveken át hódolhassunk kedvenc szenvedélyünknek!


Az ASISCS Gel Blade 8 egy újabb gyöngyszem az ASICS termékpalettáján. Már tavalyi megjelenésekor oriási sikert aratott, hiszen mindent tudott, amit elődei, de mindent egy picit jobban, és még meggyőzőbben. Az idei év új modell változatai szemet gyönyörködtető színekben pompáznak! A frissítés ezúttal összesen két új színeggyüttest takar: egy ASICS GEL BLADE 8 férfi - és egy ASICS GEL BLADE 8 női modellt. A fiú modell esetében jó hírt jelenthet sokaknak, hogy az eddig hiányzó fehér alapszín jelent most meg, a hölgyek ezzel szemben egy kifejezetten tetszetős „french blue” fantázianévre keresztelt cipőnek örülhetnek.

Az ASICS Gel Blade 7 a gyártó legnépszerűbb asztalitenisz cipője, kiváló tapadás és tökéletes rugalmasság jellemzi. Nélkülözhetetlen partner a hirtelen irányváltások során, rendkívül tartós, ezért is választják olyan sokan nemcsak asztalitenisz cipőnek, de egyéb teremsportokra is.


Gel Task fekete férfi

A Gel Task egy Jól használható, kényelmes, sokoldalú felső középkategóriás asztalitenisz cipő az ASICS-től. A felhasznált anyagok biztosítják a jó szellőzést és ezzel a láb hűvösen tartását.

Asics Gel Rocket női

Asics Gel Rocket

Jó ár-érték arányú középkategóriás bestseller az ASICS palettájáról.

Asics Gel Upcourt GS

Rendkívül jó ár-érték arányú középkategóriás gyerekcipő az ASICS-től. Fő erényei a tartósság és a párnázottság, mely utóbbi rendkívül fontos a növésben lévő csontok, ízületek védelméhez!