Asztalitenisz cipők

Az alábbiakban szeretnénk adni egy kis ízelítőt kiemelt partnerünk, a nalunkvanalabda.hu webáruház asztalitenisz cipő kínálatából.

Az ASICS asztalitenisz cipők amellett, hogy hozzásegítik a sportolókat a maximális teljesítmény eléréséhez, kimagasló szerepük van az egészség megőrzésében is. Professzionálisan tervezett, rugalmas kialakításuk folytán csökkentik a az ízületekre, a lábra és a gerincoszlopra eső terhelést. Mindenképp érdemes olyan férfi asztalitenisz cipőt, vagy női asztalitenisz cipőt, vagy gyerek asztalitenisz cipőt választanunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hosszú éveken át hódolhassunk kedvenc szenvedélyünknek!

Asics gale blade 7 férfi
Asics gale blade 7 női

Az ASICS Gel Blade 7 a gyártó legnépszerűbb asztalitenisz cipője, kiváló tapadás és tökéletes rugalmasság jellemzi. Nélkülözhetetlen partner a hirtelen irányváltások során, rendkívül tartós, ezért is választják olyan sokan nemcsak asztalitenisz cipőnek, de egyéb teremsportokra is.

Gel Tactic fekete
Gel Tactic női fehér

A Gel Tactic asztalitenisz cipő egy sokoldalú és tartós modell, kiválóan alkalmas szinte valamennyi teremsportra. Tartalmazza az ASICS legtöbb fejlesztését, ráadásul kivehető talpbetéttel készül.

Gel Task fekete férfi
női asztalitenisz cipő

A Gel Task egy Jól használható, kényelmes, sokoldalú felső középkategóriás asztalitenisz cipő az ASICS-től. A felhasznált anyagok biztosítják a jó szellőzést és ezzel a láb hűvösen tartását.

Asics Gel Rocket női

Asics Gel Rocket

Jó ár-érték arányú középkategóriás bestseller az ASICS palettájáról.