Asztalitenisz cipők

Az alábbiakban szeretnénk adni egy kis ízelítőt kiemelt partnerünk, a nalunkvanalabda.hu webáruház asztalitenisz cipő kínálatából. 

Az ASICS asztalitenisz cipők amellett, hogy hozzásegítik a sportolókat a maximális teljesítmény eléréséhez, kimagasló szerepük van az egészség megőrzésében is. Professzionálisan tervezett, rugalmas kialakításuk folytán csökkentik a az ízületekre, a lábra és a gerincoszlopra eső terhelést. Mindenképp érdemes olyan férfi asztalitenisz cipőt, vagy női asztalitenisz cipőt, vagy gyerek asztalitenisz cipőt választanunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hosszú éveken át hódolhassunk kedvenc szenvedélyünknek!


Az ASICS Gel Blade FF férfi és az ASICS Gel Blade FF női modellje a gyártó legnépszerűbb asztalitenisz cipője, kiváló tapadás és tökéletes rugalmasság jellemzi. Nélkülözhetetlen partner a hirtelen irányváltások során, rendkívül tartós, ezért is választják olyan sokan nemcsak asztalitenisz cipőnek, de egyéb teremsportokra is.


A modell legfontosabb újdonsága a FlyteFoam technológiával készült középtalp, ami nem csak szuperkönnyű, de a szerves „szuperszálak” előnyeit is élvezi, amelyek minden összenyomást követően visszafeszülnek eredeti formájukba, tökéletes adaptív párnázást biztosítva minden egyes lépésnél. Ráadásul ennek a különleges innovációnak köszönhetően félig összenyomott állapotban sem tömörödik össze az anyag, így a párnázottság ekkor sem csökken a kiinduló állapothoz képest.Az ASISCS Gel Blade 8 még mindég egy gyöngyszem az ASICS termékpalettáján. Már megjelenésekor oriási sikert aratott, hiszen mindent tudott, amit elődei, de mindent egy picit jobban, és még meggyőzőbben. A modell még rendelhető változatai szemet gyönyörködtető színekben pompáznak! A frissítés legutóbb összesen két új színeggyüttest takar: egy ASICS GEL BLADE 8 férfi - és egy ASICS GEL BLADE 8 női modellt. A fiú modell esetében jó hírt jelenthet sokaknak, hogy az eddig hiányzó fehér alapszín jelent most meg, a hölgyek ezzel szemben egy kifejezetten tetszetős „french blue” fantázianévre keresztelt cipőnek örülhetnek.Közkedvelt felső középkategóriás modell az Asics termékpalettájáról, elsősorban jó ár-érték aránya, rugalmassága és tartóssága miatt. A talp és sarok kiképzés, ha lehet, még az előd modellt is felülmúlja. 

Asics Gel Rocket női

Asics Gel Rocket

Jó ár-érték arányú középkategóriás bestseller az ASICS palettájáról. 

Asics Gel Upcourt GS

Rendkívül jó ár-érték arányú középkategóriás gyerekcipő az ASICS-től. Fő erényei a tartósság és a párnázottság, mely utóbbi rendkívül fontos a növésben lévő csontok, ízületek védelméhez!